Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
abdullah avcı
abdullah avcı

SANADA BU YAKIŞIR

Yorum

SANADA BU YAKIŞIR

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

750

Okunma

SANADA BU YAKIŞIR


Gülleri değil hayalleri attın çöpe
İbret alıp kulağına yapmadın küpe
Toslar sana bir gün bir züppe
Sanada bu yakışır

Kalbimde sevda elimde asa
Düştüm yollara içimde tasa
Yola bakıp boğulursun yasa
Sanada bu yakışır

Aşkından eriyorum dirhem dirhem
Yaralı gönlüme olmadın merhem
Züppe vurur şamarı olursun sersem
Sanada bu yakışır

Şükredene Allah verir azık
Kalbimdeki sevdayı ediyorsun yazık
Hayal peşinde yersin büyük kazık
Sanada bu yakışır.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sanada bu yakışır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sanada bu yakışır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANADA BU YAKIŞIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
13.8.2017 08:09:27
Beğenerek okudum...
Kutlarım...
.............................................. Saygı ve selamlar..
Muzaffer Deniz
Muzaffer Deniz, @muzafferdeniz
19.7.2016 22:04:37
5 puan verdi
Kutlarım cok guzel bir şiir okudum
Hayırlı geceler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL