Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ

ATAM

Yorum

ATAM

( 6 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

580

Okunma

ATAM




Aşığım atam sana,
Mavi denizlerimi andırıyor gözlerin,
Ve yüksekler de memleket sevdan,
Bitmiyor hiç,


Durur bir menekşe gibİ,
Şarapnel parçası sinen de,
Ve adın mütavaziliğin simgesi,
Yüceliğin yücesi,




Aşığım atam sana,
Verdin bana bu gücü,
Yaşasın sonsuza dek milletim,
Görmesin asla öcü...



Asıl sorunun başı;dünya kardeşliğini yok saymamızdır.



Cümleler anlayana keskin jilettir.



Aşkı topal yapan hayallerin çokluğudur.








28.04.2011 Erdemli

Mersin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Atam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Atam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Oya gedik
Oya gedik, @oyagedik
17.7.2016 06:38:47
5 puan verdi
Aşığım atam sana,
Ruhun şad olsun Atam...

Selamlarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL