Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cu
cumhur

VAROLMAYANLAR

Yorum

VAROLMAYANLAR

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

692

Okunma

VAROLMAYANLAR

Sözler var;yarına bile tutulmazlar
Gözler var;çelik gibi karşıdan bakmazlar
İzler var;takibe bile alınmazlar
Gizler var; merak dahi duyulmazlar


Hisler var;layık olmayana sunulmazlar
Sesler var;sessizliğe senin gibi savrulmazlar
Sisler var;bulutların umuduna koşmazlar
Tozlar var;geçmişin küllerinden doğmazlar...

16.07.2016/ESKİŞEHİR

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Varolmayanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varolmayanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAROLMAYANLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.6.2018 15:06:47
GÜZEL ŞİİRİ ÇOK BEĞENDİM...
KUTLARIM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL