Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

GÜNAHA GİRDİK

Yorum

GÜNAHA GİRDİK

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1390

Okunma

GÜNAHA GİRDİK

GÜNAHA GİRDİK

Böbürlenerek gezenlere
Kimsesizleri ezenlere
Sevgide hile sezenlere
Küfür ettik, günaha girdik.

Kötü yürekliyse kişi
Şehvetle geziyorsa dişi
Yemişim ulan böyle işi
Küfür ettik, günaha girdik.

İSMAİL MALATYA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Günaha girdik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günaha girdik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNAHA GİRDİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
güliçkimi
güliçkimi, @gulickimi
24.7.2016 12:15:47
Kötü yürekliyse kişi
Şehvetle geziyorsa dişi
Yemişim ulan böyle işi
Küfür ettik, günaha girdik.

doğru sözler. tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL