Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Or
Orhan Eren UNCU

Güneşi Koy Cebine!

Yorum

Güneşi Koy Cebine!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

893

Okunma

Güneşi Koy Cebine!


İnsan zaman zaman
Duygularının üşüdüğünü
Kendini yılmış hisseder hayatta
Biraz dur ve düşün
Sevginin sıcaklığını
Mutlu günleri hatırla
Güneşi koy cebine, ısınırsın

İnsan zaman zaman
Kendini yalnız, karamsar hisseder
Uzaklaş, koşar adımlarla
Anlamsız karmaşadan, karamsarlıktan
İlkbaharın ilk ışıklarını düşün
Güneşi koy cebine, aydınlanırsın

İnsan zaman zaman
Her istediği olsun ister
Her güne umutla başla
Tomurcuğun, toprağa kavuşması gibi
Ağacın toprağa sarılması gibi içten
Çiçek açmışcasına mutlu
Güneşi koy cebine, yağmur olursun

İnsan zaman zaman
Küçük olaylardan mutlu olur
O anın hiç bitmemesini ister
Hayellerinin gerçek olmasını
Zamanın durmasını
Her anı dalga dalga yaşamak ister
İşte o zaman
Güneşi koy cebine, deniz olursun

02/01/2005
13:25

Orhan Eren Uncu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güneşi koy cebine! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşi koy cebine! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneşi Koy Cebine! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL