Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ak Yürek
Ak Yürek

DUYDUN DEMİ

Yorum

DUYDUN DEMİ

3

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

642

Okunma

DUYDUN DEMİ

DUYDUN DEMİ

Duydun demi
Çok az kalmış
Her şeyin rayına oturmasına


Bir çiçeğinin mutlu olduğunu görüyorsun ya
Ölsen de gam yemezsin artık
Az kaldı
Bir gün seni
Huzura erdirecek zamanlar gelecek


Şükür ki Rabbine emanet edeceğin
Çiçeklerin var
Sahip çıkıyorlar birbirlerine


Duydun
Duydun demi
Hayat öyle kolay değil
Şarkısını söyler her zaman
Sende o şarkıda yaşarsın


Hayat yine şarkısını söyledi
Dönülmez akşamın ufkundayız
Vakit çok geç dedi


Yaşamak için çok geç
Yeniden başlamak için
Her şey için çok geç
DEMET AKYÜREK

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Duydun demi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duydun demi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUYDUN DEMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
10.7.2016 00:40:28
Anlamı ve anlatımı güzel bir şiir okudum üstat
Kalemin susmasın
________________________________Selamlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
9.7.2016 23:53:36
yüregine emegine saglık şaire
AZAP
AZAP, @azap
9.7.2016 21:44:54
uzakta olsa umut o an düşünmek bile yeter dost bu güzel şiir kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL