Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Furkan Uzun
Furkan Uzun

Sabır

Yorum

Sabır

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1723

Okunma

Sabır

Sabır

Şu gözlerim yolu izler hevesle
Mecalim kalmadı taşkınlıklara
Şimdi çıkıp gelsen ılık bir sesle
Boğsan karanlığı aydınlıklara

Mef-ûn
M.Furkan Uzun

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sabır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sabır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
5.7.2016 08:03:55
5 puan verdi
Çok güzel bir dörtlüktu.
Karanlikkardan kurtuluş
aramak. Duygularla yaşamak
Güzel ve de harikaydı.
İyi bayram dileklerimle selamlar.
.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL