Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
zuhal gözen
zuhal gözen

ANA KOKULU BAYRAM OLSUN

Yorum

ANA KOKULU BAYRAM OLSUN

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

982

Okunma

ANA KOKULU BAYRAM OLSUN

Şekerini koymuş bir gümüş tepsiye
Kolonyası da hemen onun dibinde
Balkonunu da yıkamış da tertemiz
Sandalyelerini sıralamış evin önüne.
Analık zor, evlat olmak gibi değil
Acısa da yüreği,
Belli etmez üzülmesinler diye.
Torun torba sahibi olmuş,
O tülbentin altına beyaz saçlar dolmuş.
Yokluk çekilir bi şey de
Yalnızlık zormuş.
Ah be seneler
Bak, bu bayramda da gelmediler.
Varsın onlar mutlu olsun, varsın gelmesinler
İşte her anne gibi bir anne bu
Evladını düşünen, onu hoşgören
Biz de evlatlarız değil mi
Hani sevdiğimizi ,onlara göstermeyi çok gören.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ana kokulu bayram olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ana kokulu bayram olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANA KOKULU BAYRAM OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL