Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
galaoğlu
galaoğlu

Yakan Allah diyor yakılan aynı

Yorum

Yakan Allah diyor yakılan aynı

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

748

Okunma

Yakan Allah diyor yakılan aynı


Bu nasıl bir dünya anlayan var mı?
Vuran Allah diyor vurulan aynı
İhsanlar yurdunu koyup kaçıyor
Kovan Allah diyor kovulan aynı

Olan masum çocuklara oluyor
Gencecik bedenler toprak oluyor
Ülkeler yanıyor talan oluyor
Soyan Allah diyor soyulan aynı

Köy şehir demeden bomba yağıyor
İnsanlık iflas etmiş batıyor
Köle diye genç kızları satıyor
Satan Allah diyor satılan aynı

Sözde medeniler durup bakıyor
El altından silahları satıyor
İnsanları diri diri yakıyor
Yakan Allah diyor yakılan aynı

Ekrem derki vahşet başım döndürür
Yanan ocakları yıkar söndürür
Canlı bomba olmuş canı öldürür
Ölen Allah diyor öldüren aynı

Ekrem Madenli
20/06/2016

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yakan allah diyor yakılan aynı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakan allah diyor yakılan aynı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yakan Allah diyor yakılan aynı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL