Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Sıla Aksoy
Sıla Aksoy

BIRAKMA SAKIN

Yorum

BIRAKMA SAKIN

( 4 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1196

Okunma

BIRAKMA SAKIN

BIRAKMA SAKIN

Küçük bir hayalim vardı
O da mutluluk
Sev beni olur mu
Bırakma sakın
Gülüşünü öptüğüm gibi
Hayal ettir kendini bana

Sıla Aksoy
07.06.2016/Akhisarlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bırakma sakın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırakma sakın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIRAKMA SAKIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.9.2017 15:12:15
"BIRAKMA SAKIN" şiir çok çok şahane...
kutlarım…
………………………………. Saygı ve Selamlar.
Kafkasyalı  Kafkasyalı
Kafkasyalı Kafkasyalı , @kafkasyalikafkasyali
9.6.2016 03:11:47
5 puan verdi
Güzel sözlerdi
Nice güzel eserlere inşallah
Yürek sesiniz hiç susmasın diyorum kardeşim
Gamzelimm
Gamzelimm, @gamzelimm
7.6.2016 22:00:16
5 puan verdi
Mutluluk yanıbaşınızda olsun şaire, kısa ama güzeldi.Anlatılmak istenen güzel anlatılmıştı bence bir kaç dizeyle.Sevgilerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL