Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gönül Kurban

SEVGİ MUTLULUK

Yorum

SEVGİ MUTLULUK

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

827

Okunma

SEVGİ MUTLULUK

Dostluklara yelken açtım,
Uzattım ellerimi,
Saf temiz çıkarsız olanına,
Kötülükten ne çıkar,
Kavgadan kinden yana.
Bırak ötekiler ne yaparsa yapsın,
Kin ,nefret,senden uzak kalsın,
Yardıma uzansın temiz eller,
Baştan başa bu dünyayı ,
Gök kuşağı seninle sarsın.
Mutlu olmak çiçekler kadar,
Yıldızlar kadar hak olsun insanlığa,
Sevgi gürül gürül aksın,
Çoğalan sulara.
Ne kavga, ne korku,ne keder,
Mutluluk sarsın gündüzü ,geceyi.
El ele versin tüm insanlar
Yaşasın kısacık ömründe
DOYA DOYA...
Gönül KURBAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Sevgi mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİ MUTLULUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL