Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Ahmet Ayaz
Ahmet Ayaz

BOŞUNA YAŞAMIŞIM

Yorum

BOŞUNA YAŞAMIŞIM

( 6 kişi )

5

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

791

Okunma

BOŞUNA YAŞAMIŞIM


Kâmili görmemiş;
Ehli kâmil sandıklmarım,
Ve dinleyip sözüne inandıklarım.
...
Üzgünüm;
Boşuna yaşamışım…

Ahmet AYAZ

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Boşuna yaşamışım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşuna yaşamışım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞUNA YAŞAMIŞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KaanBerat
KaanBerat, @kaanberat
4.6.2016 17:14:39
5 puan verdi
Anlamlı güzel bir şiir okudum efendim.
Saygı ve selamlarımla...
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
3.6.2016 12:54:09
5 puan verdi
az öz güzeldi hocam kutlarım
mehmetmacit
mehmetmacit, @mehmetmacit
2.6.2016 19:27:18
5 puan verdi
özlü söz.
düşündüren mısralar.
insan yanılabilir, yanıltılabilir.
kaleminize sağlık üstadım
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
2.6.2016 12:11:27
5 puan verdi
Tecrübe yanılgılar bütünüdür.

Tebrik ederim. Kısa ve öz. Güzeldi.

Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL