Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Melih  Samurkaş
Melih Samurkaş

KASIMDA AŞK BAŞKADIR

Yorum

KASIMDA AŞK BAŞKADIR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1365

Okunma

KASIMDA AŞK BAŞKADIR

KASIMDA AŞK BAŞKADIR

Her mevsim ayrı bir güzel
İçinde sen oldukça
Rüzgarlar bir başka eser
Senin kokunu savurdukca

Güneş bir başka doğar
İçimdeki umudu coşturdukça
Yağmurlar bir başka yağar
Aşkınla sırılsıklam ıslattıkca

Her nefes ayrı bir güzel
Senin tenini kokladıkça
Gönlümde baharlar açar
Sana doyasıya baktıkça

Her mevsim ayrı bir güzel
Gönlünde Aşk oldukça
Ama Kasımda bir başka güzel olur Aşk
İçinde hasretlik olmadıkça

Melih Samurkaş

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kasımda aşk başkadır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kasımda aşk başkadır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KASIMDA AŞK BAŞKADIR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL