Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ihsansan
ihsansan

Yemeklerin Baş Tacı...

Yorum

Yemeklerin Baş Tacı...

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1295

Okunma

Yemeklerin Baş Tacı...

Yemeklerin Baş Tacı...

(E) kmeksiz yemeğin tadı mı olur?
(K) ullar ne ederse yaptığını bulur.
(M) aalesef değeri bilinmiyor ekmeğin.
(E) kmek için harcanan çok emeğin.
(K) ıymetini bilin; Yemeğin,ekmeğin…

Hasan KAYA
Eğitimci-Şair-Yazar


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yemeklerin baş tacı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemeklerin baş tacı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yemeklerin Baş Tacı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nilüfer Sarp
Nilüfer Sarp, @nilufersarp
28.5.2016 03:02:14
5 puan verdi
Kutlarım yürek sesiniz hiç susmasın kaleminize yüreğinize sağlık
ŞİİRLERİN ŞAİRİ
ŞİİRLERİN ŞAİRİ, @siirlerinsairi
27.5.2016 20:23:19
5 puan verdi
Haklısınız. Onsuz hiç bir yemeğin tadı yok. Ne kadar yerseniz yeyin ekmeksiz karın doymuyor.

Tebrik ederim.

Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL