Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
İzzeti Kelimeler
İzzeti Kelimeler

NE GÜZEL OLUR...

Yorum

NE GÜZEL OLUR...

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1524

Okunma

NE GÜZEL OLUR...

NE GÜZEL OLUR...



NE GÜZEL OLUR

Güzele güzel denmez,
Güzellikler içinde yoksa…

Dinlemeye doyum olmaz,
Sevdalı yürekten çıkan sözler olmasa…

Sohbetle yüreklere değmek varsa,
Ne güzel olur ne güzel…

Sevgiyle dost dergâhında
Kendin bulmaksa,
Ne güzel olur,
Nede güzel olur...

Yusuf IŞIK


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ne güzel olur... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne güzel olur... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE GÜZEL OLUR... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Meleksultan
Meleksultan, @meleksultan
25.5.2016 14:57:38
Yüreğinize sağlık üstad, kutluyorum. Selam ve saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL