Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
asker
asker

gözlerin

Yorum

gözlerin

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1190

Okunma

gözlerin

Ellerin ellerime deyincede heycanlanırım ama
Benim asıl heycanım suretım gözlerine kaçtığında
Sen bilmiyorsun ben gözlerininaşığıyım aslında
Bu sevda gözlerini vuruyor yüreğimin kıyılarına
Bu sevda gözlerini sayıklıyor gülüm
Ben gözlerinden tutunuyorum hayata

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözlerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MiNeCaN
MiNeCaN, @minecan
4.4.2008 00:15:21
çok güzeldi... yüreğin dert görmesin
sa
sally, @sally
12.8.2006 16:39:24
bencede çok güsel tebrikler kısa ama çok anlamlı
halide tonga
halide tonga, @halidetonga
12.8.2006 16:38:23
tebrik ediyorum..Çok uzun değil ama anlamlı.Etkileyebilen bir şiir yazmışsınız..
başarılar........
pe
pers_altin, @pers-altin
12.8.2006 16:10:12
çok beğendim,gönlüne sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL