Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Fa
Faruk Kır

Kür

Yorum

Kür

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

760

Okunma

Kür

Gözlerinden dökülen yaşlarla çizilen makyaj lekesi
Sözlerinden devrilen anlarda beliren mesaj belirtisi
Anlamanın zor olanı güzelleştirdiği
Anlatmanın zor olanı güzelleştirdiği
Kür peşinde koşuşturma içindeki derin hazini
Kor içinde ağlama biçimindeki enderin sevgisi
Beklemenin, yollarda gözlemenin bedelinin, velisi
Düşürme kadını dillere yaraşmaz onlara alçak katlar
Düşündürme kadını sözlerinle ulaşılmaz onlarda uçulacak kanatlar
Bırakın onları özgürlüklerini yaşasınlar mahşer gözlerinde cenneti besteleneğine kadar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kür Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kür şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kür şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL