Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Rabia Gülen
Rabia Gülen

Deniz

Yorum

Deniz

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1121

Okunma

Deniz

Tek huzur bulduğum yer
Senin o dalgaların
Senin o güzel kokun
Dalgalarınla konuştuğum deniz

Kaç kere geldim yanına
Benim sır arkadaşım oldun bir çok kez
Beraber rüzgâra fısıldadık
Sen dalgalarını hızlandırdın kimi zaman

kaç zamandır yanına gelemiyorum
Dalgalarını hissedemiyorum
Bana çok kızmışsındır
Benim dupduru mavi denizim...RG

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Deniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL