Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
frezya...
frezya...

Anneler Günü

Yorum

Anneler Günü

( 6 kişi )

3

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

898

Okunma

Anneler Günü










bakıştılar
gözyaşlarıyla misket oynayan annesiz çocuk

ve

karnını yumruklayan çocuksuz kadın...


kıyamet koptu
duymadı hiç kimse
anneler günü şarkısı çalıyordu
her yerde...







frezya





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Anneler günü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anneler günü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anneler Günü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hidayet dal
hidayet dal, @hidayetdal
11.5.2016 14:46:34
kaderin kederle cilveleşmesidir.
farzımuhal
farzımuhal, @farzimuhal
8.5.2016 21:46:58
Acı çekmek özgürlükse..
hena
hena, @hena
8.5.2016 21:43:48
5 puan verdi
''Bin Muhteşem Güneş'i okuduğunu söylemiştin,Leyla ve Meryem'i hatırlıyor musun?Şiirin o romanı anımsattı bana.

Şiirin o roman gibi sarstı beni..

Anneler günün kutlu olsun Frezya..

Annene da Allah'tan rahmet diliyorum...

Sevgiyle...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL