İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Leytun Kaplan
Leytun Kaplan

Unutulduğum kadar unutmadım ..

Yorum

Unutulduğum kadar unutmadım ..

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1048

Okunma

Unutulduğum kadar unutmadım ..

’Artık sevmiyorum, unuttum seni ulan’ dediğin an
bir el uzanıp göğüs kafesinden
kalbini yerinden söküp çıkardı mı senin hiç?
Kendi canımı acıtarak,
kendimi kandırmaya çalışmaktı bu.
Halbuki;

unutulduğum kadar unutmayı başaramadım ben ..

-Leytun Kaplan-

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Unutulduğum kadar unutmadım .. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutulduğum kadar unutmadım .. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Unutulduğum kadar unutmadım .. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MUHARREM değirmenci
MUHARREM değirmenci, @muharremcde-irmenci
8.5.2016 18:44:56
5 puan verdi
yuregıne kalemıne saglık ıyı aksamlar dılerım
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
8.5.2016 17:58:49
5 puan verdi
Unutmak diye bir şey yok

Ne güzel yazmış yazan

Bir kalbin içinde iki can vardır biri kendi canı diğeri sevdiğinin canı. diye

Saygı ve selam ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL