Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Mi
Mithat Aldemir

Geç sevda

Yorum

Geç sevda

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

656

Okunma

Geç sevda

GEÇ SEVDA

Yüreğime seni yazdım silemem
Şimdiye dek boşa kürek çekmişim
Rabbimden hiç başka bir şey dilemem
Şimdiye dek boşa kürek çekmişim

Ömür boyu aşkı aradım durdum
Çok kapılar çaldım amma kovuldum
Meçhule giderken yeniden doğdum
Şimdiye dek boşa kürek çekmişim

Sevdim heveslerim kaldı kursakta
Her vefasız yürek koydu tuzakta
Seninle sevdama koydum bir nokta
Şimdiye dek boşa kürek çekmişim

Güfte: Mithat ALDEMİR
07

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Geç sevda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geç sevda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geç sevda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
7.5.2016 13:29:22
Beğeni:
1
Okunma:
656
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL