Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
evren ve ben
evren ve ben

KARA TREN İLE YOLCULUK 600

Yorum

KARA TREN İLE YOLCULUK 600

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1069

Okunma

KARA TREN İLE YOLCULUK 600

HAYDAR PAŞA GARINDAN KARS A
DOĞRU HAREKET EDER KARA TREN
UP UZUNDUR KARA TRENİN YOLCULUĞU
KARA TREN GECE GÜNDÜZ YOL ALIR YAYLARIN ÜZERİNDE
DAĞLAR BAYIRLAR TEPELER TÜNELLER
KÖPRÜLER İLLER VARDIR YOLUNUN ÜZERİNDE
YAĞMUR DEMEZ KAR DEMEZ FIRTINA DEMEZ
DAĞ BAYIR TEPE AŞAR TÜNELLERİ KÖPRÜLERİ
ŞEHİRLERİ KASABALARI KÖYLERİ GEÇER
İSTASYONDAN İSTASYONA UĞRAYARAK DEVAM EDER YOLUNA
KARA TRENLE YOLCULUK AYRI BİR ZEVKTİR
KENDİ İÇİNDE GÜZELLİK KATAR GÜZELLİĞİNE
KARA TRENLE YOLCULUK ETMEK
HAYRAN BIRAKIR İNSANI KARA TREN
HAYRAN KALIRSIN KARA TRENİN
YAYLARIN ÜZERİNDE SÜZÜLMESİNE
KIVRIM KIVRIM HAREKET ETMESİNE
DAĞ BAYIR TEPE AŞMASINA
TÜNELLERİ KÖPRÜLERİ ŞEHİRLERİ
KASABALARI KÖYLERİ GEÇMESİNE
İSTASYONDAN İSTASYONA UĞRAMASINA
KARA TREN İLE YOLCULUK ETMEK BİR BAŞKADIR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kara tren ile yolculuk 600 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara tren ile yolculuk 600 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARA TREN İLE YOLCULUK 600 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL