Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
yaşar bilge
yaşar bilge

UMUDUMUZUN KAYNAĞI

Yorum

UMUDUMUZUN KAYNAĞI

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1077

Okunma

UMUDUMUZUN KAYNAĞI

UMUTUMUZUN KAYNAĞI

Sömürücünün pes ettiği
Emperyalistin kaçtığı
Savaşanın alanı barışcıya terk ettiği
Alanlardan
Hepinize merhaba...

Günümüzün ışığı
Yarınımızın güvencesi
Emeklerimizin ürünü
Paylaştığımımızın göstergesi
Dayanıştığımızın anlaşıldığı
Kararımızın sunulduğu
1 Mayısımız Kutlu olsun...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Umudumuzun kaynağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umudumuzun kaynağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUDUMUZUN KAYNAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.5.2016 07:25:23
5 puan verdi
Şiirinizdeki tesbitler ve anlatım yerinde haykırış.
Gönlüne sağlık.
Kutlarım.
Beğendim.
................................................. Selam ve saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL