Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şefik Özden
Şefik Özden

1 KINALIADA

Yorum

1 KINALIADA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1142

Okunma

1 KINALIADA

Gece olunca ışıkları görürüsün orada
Hemen anlarsın burası kınalı ada
Yaz geceleri dolu dizgin bir hayat
Gündüzleri cıvıl cıvıl insanlar kumsalda

Akşam vapur yanaşır iskeleye
Karabalıklar gider istemeye istemeye
Gittiğiniz için üzülmeyin sakın
Daha kalabalık gelebilirsiniz seneye
Şair:Şefik Özden (2015)

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

1 kınalıada Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 1 kınalıada şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
1 KINALIADA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEMA DAAĞLI
SEMA DAAĞLI, @semadaagli
21.4.2016 13:52:48
5 puan verdi
KOCAMAN YÜREĞİNİZE VE DEĞERLİ KALEMİNİZE SAĞLIK.
GÜZEL ŞİİRİ VE KALEMİ YÜREKTEN KUTLARIM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL