Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
emre yılmaz
emre yılmaz

Ben diyorum da anlamıyorsun

Yorum

Ben diyorum da anlamıyorsun

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1055

Okunma

Ben diyorum da anlamıyorsun

Ben diyorum da anlamıyorsun

Ben diyorum da anlamıyorsun,
Gittin gideli hiç mi hiç,
Aklımdan bile çıkmıyorsun,
Dedim ya cennet güzeli, çekilmez oluyorsun,
Beni senden, aklımı benden alıyorsun.

Her gece yastığını sen diye kokluyorum,
Nefesim kesilircesine,
O kadar çok özledim ki seni,
Halen sen varsın halen kokunu alıyorum,
Ve ben her gece tıkanıyorum.

Bu yüzden eridim seni düşünmekten,
Bu yüzden iptal beynim senden,
Ve sen, halen yoksun,
Ve ben, yorulmadım hayalini bile sevmekten.

#gonzalespikacu

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben diyorum da anlamıyorsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben diyorum da anlamıyorsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben diyorum da anlamıyorsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL