İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
kirik7664
kirik7664

SENİ DÜŞÜNÜYORUM

Yorum

SENİ DÜŞÜNÜYORUM

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

914

Okunma

SENİ DÜŞÜNÜYORUM

Seni düşünüyorum,ufuklar kapalı
Karanlık gecelerde seni düşünüyorum
Başımda canlanıyor bir aşk masalı
Karmaşık hecelerde seni düşünüyorum

Seni düşünüyorum gönlümde telaş
Bu yaban ellerinde seni düşünüyorum
Saçlarım döküldü,kirpiklerde yaş
Sibirya çöllerinde seni düşünüyorum

Seni düşünüyorum geceler ayaz
Kar gibi sinelerde seni düşünüyorum
Yağmurlu geçiyor Kogalim’de yaz
Sıçrayan tanelerde seni düşünüyorum

1994 Kogalim/RUSYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni düşünüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni düşünüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENİ DÜŞÜNÜYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sairorhan
sairorhan, @sairorhan
30.3.2008 18:28:52
YÜREĞİNİZE VE EMEĞİNİZE SAYGILAR ÜSTAD .
KALEMİNİZ DAİM OLSUN ....
SEVGİ VE SAYGILARIMLA

TOKATLI / ŞaİrOrHaN
belmando
belmando, @belmando
30.3.2008 18:22:57
emeğinize sağlık arkadaşım.Düşünmeler bitsin artık.Göz düşündüğünü görsün
Saygılarımla....
meselci 3
meselci 3, @meselci3
30.3.2008 18:08:31
güzel bir düşünme okudum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL