Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barane
barane

Evlenmişsin

Yorum

Evlenmişsin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1412

Okunma

Evlenmişsin

Duydum ki evlenmişsin bana benzeyen biriyle
Gönülden düşmüşsün bir deliye
Gündüzden vazgeçip kara gecesiyle
Hem de beni senden ayıranların eliyle

Evlenmişsin bir serseriyle
Şiirlerin ölçüsüz hecesiyle
Hem diliyle hem sesiyle
Büyülemiş o seni bilmem nesiyle
Belli ki benden gayri her şeyiyle

Duydum ki evlenmişsin bana benzeyen biriyle
İçten sevdin mi aşkın özüyle
Taramışsın dokunduğum saçlarını
Sevdiğinin anberiyle kanberiyle
Düşlemişsin beni onun gözleriyle
Avutmuşsun gönlünü onun şivesiyle

Duydum ki evlenmişsin bana benzeyen biriyle
Çok sevmiştin beni de vaktiyle
Geçti o günler geçti haliyle
Bitti her şey bilmem hangi nedeniyle

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Evlenmişsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evlenmişsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Evlenmişsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL