Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Cumhur Kızılbel
Cumhur Kızılbel

ŞU SEVDA DENİLEN

Yorum

ŞU SEVDA DENİLEN

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

773

Okunma

ŞU SEVDA DENİLEN

Şu sevda denilen derince derdin
Bimem ki acaba dermanı var mı
Arzuhâl eylesem Perverdigâr’a
Derd-i derunuma fermanı var mı

Bir sevda çekerim yamandır hâlim
Zincir-i felekten büküldü belim
Varmıyor bir türlü canana elim
Gidip konuşmanın zamanı var mı

Hayli ırak oldu cananla aram
Bir çare bulamam eline varam
Ne kadar çırpınsam sağolmaz yaram
Felek-i zalimin amanı var mı

Varsam varılmıyor dursam durulmaz
Aşık-ı sadıktan cefa sorulmaz
Emrah yâr yolunda koşar yorulmaz
Şu fakir gönlünde gümanı var mı

13 Şubat 2016 Cumartesi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Şu sevda denilen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şu sevda denilen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞU SEVDA DENİLEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL