Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mustafa Şekerci
Mustafa Şekerci

Hayat..

Yorum

Hayat..

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

925

Okunma

Hayat..

Dünle bu gün arası zaman.
Acının karışım prospektüsüdür.
Hüznüne merhem diye sararsın yalnızlığı.
Her yalnızlık bir yaranın öyküsüdür.

Namluya sürülü bir mermi hayat.
Namlu ki iki kaş arası nişanlı.
Kendi intiharınadır düşürdüğün her tetik.
Harabe sevdalar sunar yanında.

Hayat işte.
Silahta kurşun,
Namlu alnında.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hayat.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayat.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
10.4.2016 14:02:52
5 puan verdi
YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER SAYGILAR ESEN KALIN ALLAHA EMANET OLUN
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL