Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mu
Mustafa Uzun

Yusuf Sandı

Yorum

Yusuf Sandı

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

822

Okunma

Yusuf Sandı

Ben böyle değildim ezel
Aklımı başımdan aldı.
Ceylan bakışlı o güzel.
Beni dertten derde saldı.
.
Şu bağrıma bastım taşlar.
Haber getirmiyor kuşlar.
Çıkmaz içimden bakışlar.
Her gülüşü bende kaldı.
.
Gün içinde yılı saydım.
Bu çileyi ondan aldım.
Keremin közünde yandım.
Can evimde yangın vardı.
.
Hasret kuyusuna attı.
Ömür kervanına kattı
Zindanda vuslat arattı.
Beni Kenan Yusuf sandı.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yusuf sandı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yusuf sandı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yusuf Sandı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
5.4.2016 22:01:21
Manası yerinde güzeldi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL