Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Hüma Efkan
Hüma Efkan

BEN ÖLÜRÜM

Yorum

BEN ÖLÜRÜM

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

824

Okunma

BEN ÖLÜRÜM

BEN ÖLÜRÜM

BEN ÖLÜRÜM

Kaç kez dedim sana gülüm
büyütme sen gözlerinde
olur bir gün çekip gitsen
dayanamam ben ölürüm

gerek var mı ki beyana
uğruyorum hep hüsrana
yeter gülüm kıyma bana
Sen gidersen ben ölürüm

Tanrı diye taptım sana
nasıl kıydın sen bu cana
dokunmadım başka tene
dokunursam ben ölürüm
.......................
.............................
Efkan ÖTGÜN

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben ölürüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben ölürüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN ÖLÜRÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
5.4.2016 19:39:27
Aradığım ruh hali fazlasıyla var..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL