Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
rojvan cihat
rojvan cihat

Ahtım nedensiz

Yorum

Ahtım nedensiz

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

584

Okunma

Ahtım nedensiz

Mahsum eller, rahat ve eşsiz,
Masallar esmez heran, mani eri telaşsız,
Canan ağlarken nihayetsiz,
Sormaz insan darda arada, ruhsuz....

Sedir insanı değmez asi ruhuma,
Merhamet etmez tabi, mazi eri telaşsız,
Masal ederdim, rahman verse edama,
Canım ahtım nedensiz.....


....RoJVaN CiHaT....

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ahtım nedensiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ahtım nedensiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ahtım nedensiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
5.4.2016 14:02:23
5 puan verdi
Duygular çok güzel akmıştı sayfaya. Şiir mükemmeldi kutlarım selamlar saygılar.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
3.4.2016 16:07:19
5 puan verdi
Okuduğum "Ahdım Nedensiz" isimli şiiriniz çok hoş.
Taktir edilecek dizeler...
Beğendim…
....................................... Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL