Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Muhammed TÜRKER
Muhammed TÜRKER

" SEVENE UNUTMAK "

Yorum

" SEVENE UNUTMAK "

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1171

Okunma

" SEVENE UNUTMAK "

Unutmak ölümdür bilene
Fayda etmez yaptıkların gidene
Her an seviyorum diyene
Zordur sevgilim sevene unutmak

Yağmurla ararsın sesini
Rüzgarla yorarsın nefesini
Ayrılıkla avutursun hevesini
Zordur sevgilim sevene unutmak

Sarılır durursun boş bir hayale
Şaşırırsın düştüğün hale
Hep sevene kalır ihale
Zordur sevgilim sevene unutmak

Çare olmaz eski anılar
Getirmez dünü yarınlar
Acıtır insanı hatıralar
Zordur sevgilim sevene unutmak

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

" sevene unutmak " Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz " sevene unutmak " şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
" SEVENE UNUTMAK " şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL