Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Ahu Öztürk
Ahu Öztürk

Delilik

Yorum

Delilik

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1022

Okunma

Delilik

Ah bakma bana öyle
Anlayamazsın halimi
Ben ki aklını yitirmiş bir deli
Ağlarken güler, gülerken ağlarım
Gözlerimden akan yaş değil
Yüreğimin meltemi
Nefret kelimesi lûgatım da yok
Hep çok sever, çok sever bu deli
Kaybetmeye mahkumum
Her seven gibi
Ahu Öztürk

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Delilik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Delilik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Delilik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DERBEDER-HAZANİ
DERBEDER-HAZANİ, @derbeder-hazani
29.4.2016 13:57:51
5 puan verdi
Bildiklerinin küçüklüğü yüzünden kendini AKıllı sanan zavallılar,bin tanenizi bir DELİ ye değişmem...
Bende bir noter tastikli DELİ-DERBEDER-HAZANİ olarak sayfanıza sevgiler gönderiyorum...
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.3.2016 19:37:53
Her sevende bir parça deli...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL