Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
AYŞE GENÇ KARIK
AYŞE GENÇ KARIK

İNANDIR BENİ

Yorum

İNANDIR BENİ

( 5 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

1179

Okunma

İNANDIR BENİ

İNANDIR BENİ

Yüreğimdeki yangının kıvılcımına ekledim seni
Buzun soğukluğuna inandır hadi beni…
Sarıya ekledim çiğdemlerimi
Papatya narinliğindeki ruhumdan kristal buzlar eser sessiz çığlıklarıma
Yaramın kenarında yaban kurtları uğultusuyla inlerken
Ben yok oluşumuza ağıtlar yakarım
Özlemin girdabında hüznün elleriyle boğuşurum
Issız notaları seslendiririm acımda
Efkarın Melankolik yangınında harlarım ağıtları..
Eski bir plak gramafon iğnesinde acıyla çiziliyor
Yüreğinden kirpik uçlarına kadar..
Yerebatan sarnıcından ayyuka çıkmış medusa’nın ağıtları;
Taş plak’tan göğe yükselir kanun’un sızlayan yarası..
Yüreğimdeki yangının kıvılcımına ekledim seni
Buzun soğukluğuna inandır hadi beni…

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

İnandır beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnandır beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNANDIR BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.3.2016 18:58:24
Yüreğinize sağlık çok güzeldi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL