Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
süreyya
süreyya

hikaye

Yorum

hikaye

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

761

Okunma

hikaye

hikaye

]

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hikaye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hikaye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hikaye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yılmazYANARDAĞ
yılmazYANARDAĞ, @yilmazyanardag
28.3.2008 22:01:41
kısa ve öz..
yüreğinize sağlık
sevgi ve selamlar
hayriye
hayriye, @hayriye
28.3.2008 21:41:14
acaba ?? kutlarım
semihcik
semihcik, @semihcik
28.3.2008 21:25:15
TEBRİKLER ÇOK GÜZELDİ...SELAMLARIMLA
Baştan sevi
Baştan sevi, @bastansevi
28.3.2008 21:16:25
kim bilir?

belki eğer başını öne rüzgara tutulmuş lale gibi
avcunda bir avuç toprak

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL