Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Alaylı Yazar
Alaylı Yazar

AYNALAR DÖRT DUVAR

Yorum

AYNALAR DÖRT DUVAR

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1083

Okunma

AYNALAR DÖRT DUVAR

Aynalar dört duvar
Her yanımı sarmışlar
Nereye baksam kendim
Heryerde ben
Gözlerim
Pişmanlığım
Vijdan azabım...

Ter su icinde kaldı ruhum
Koştum göz gördüğünce
Ruhumun dermanı kalmadı artık
Olduğum yerde kala kaldım...

Dokuz düşmanla savaşacak
Cesaretim olsa ne fayda!
Aynı canla
Aynı kanla
Aynı tenle savaşmak...
Kendinden korktum
Aciz kaldım...

Kendi kendimden kaçtım
Bir türlü kurtulamadım
Duygulardan
Rüyalardan
Ve gölgelerden...
Her biri bir keskin bıçak
Her yanım dört duvar aynalar...

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aynalar dört duvar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aynalar dört duvar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYNALAR DÖRT DUVAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL