Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Ramazan konak
Ramazan konak

Sabır..

Yorum

Sabır..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1944

Okunma

Sabır..

Sabır..

Yorgunum.......
Etrafımda onca insanlara rağmen yalnızım....
Kuru bir yaprak gibi savuruyor rüzgar beni her yere
Sokakların bile sahipleri var yalnız kalmıyor gece gündüz
Her bir köşesinde aydınlatıyor lambaları
Ben ise gecenin karanlığında kayboluyorum

En ufak mutluluklara bile muhtaç oldum artık
Boş gözlerle bakıyorum etrafıma ufak bir tebessüm ile
Kaderin sillesi diyorum çekiyorum sineye
Acizlikten eyvallah diyorum her şeye

İnanıyorum ki yüce Rabbim canımı ne hastalıktan
Nede hasmımın eşinden alacak ZALİMİN elinde tükeneceğim.........




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sabır.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sabır.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL