Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Leytun Kaplan
Leytun Kaplan

Bir yanım hazır hep gidecek gibi ..

Yorum

Bir yanım hazır hep gidecek gibi ..

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

4,3

Puan

874

Okunma

Bir yanım hazır hep gidecek gibi ..


İnsan hep bir bavul bulundurmalı yanında.
İçine kırılan umutlarını doldurmalı mesela.
Her an bitecek,
gidecek gibi bekletmeli hep bir yanını insan.
Zaten hayaller de yıkık, çerçeveler de boş.

Ne gerek var resimler çizmeye duvarlara?

-Leytun Kaplan-

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Bir yanım hazır hep gidecek gibi .. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yanım hazır hep gidecek gibi .. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir yanım hazır hep gidecek gibi .. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
23.3.2016 20:25:33
Acı ve izdirham..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL