Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ekin Acar
Ekin Acar

dev aynası

Yorum

dev aynası

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1226

Okunma

dev aynası

küçük insanlar

daima küçük kalacaklarının

ve baktıkları dev aynasında

hep aynı cüceyi göreceklerinin

farkındalar değil mi?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dev aynası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dev aynası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dev aynası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MEZARKABUL55
MEZARKABUL55, @mezarkabul55
26.3.2008 21:30:16
Değiller,olsalar..........
Teyyar DUMLU
Teyyar DUMLU, @teyyardumlu
26.3.2008 21:16:35
Kısa ve anlamlı.
Bu bir kültür olsa gerek. Selamlar.
Sürmeli Peri
Sürmeli Peri, @surmeliperi
26.3.2008 20:40:38
anlamli bir siirdi
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL