Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ÜLKÜ  KARA
ÜLKÜ KARA

BOYNUM MÜNASİP MİDİR?

Yorum

BOYNUM MÜNASİP MİDİR?

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

503

Okunma

BOYNUM MÜNASİP MİDİR?

Boynum münasip midir? Kaşına keman ola
Gül yüzünde gamzeler derdime dermân ola

Salınıp geçer iken bir baş çevir meftunum
Dilinden düşse diken, yarama dermân ola

Şu senin ettiğin naz başüstünde tâcımdır
Sanma şikayetciyim kavlime ferman ola.

16/03/2016/Bursa
Ülkü Kara

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Boynum münasip midir? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boynum münasip midir? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOYNUM MÜNASİP MİDİR? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL