Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
MUSTAFA KOÇYİĞİT
MUSTAFA KOÇYİĞİT

AŞKTAN UMUTLU

Yorum

AŞKTAN UMUTLU

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

692

Okunma

AŞKTAN UMUTLU

Belki bir masal gibi gelir sana aşkım,
Ya da acıklı bir hikâye misali sanki!
Ummanlara göz dikmiş bu hayatım,
Sana hitap eden hatip`e benzer gibi.

Oyun gibi oynarsın bilmezsin içimi,
Her defasın`da kaçarsın oyun misali,
Zamana sığdıramam sana sevgimi,
Koparır benden her gidiş sevgi seli!

Bilirim aşkından bana yanmak miras,
Bile bile sevmek ya bende ihtilas!
Hiç değişmeyeceğini bilsem`de inan,
Hep hakkımı yiyerek gösteririm iltimas!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşktan umutlu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşktan umutlu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKTAN UMUTLU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL