Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Sevdim Sevdim

Yorum

Sevdim Sevdim

( 2 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

586

Okunma

Sevdim Sevdim

Sevdim Sevdim

Ne hayatta ne aşkta
Dallanıp budaklanamadım
Bir yar sevdim sevdim
Hala unutamadım

Ne kaderim güldü yüze
Ne şansım döndü bana
Bir kız sevdim sevdim
Hala hatırlıyorum

Daha ne yarınlarım var
Bugünlerim dar dar
Bir kadın sevdim sevdim
Hala seviyorum

Beni harcadı yıllar
Gelip geçti zalim günler
Bir güzel sevdim sevdim
Hala sevmekteyim

Yazan – İsmail Civelek
Develi Köyü
Pamukkale
Denizli

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevdim sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdim sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdim Sevdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Esin Öztürk
Esin Öztürk, @esinozturk
2.3.2016 23:11:12
siz yinede sevmekten vazgeçmeyin
Yüreğinize kaleminize sağlık ilhamınız bol olsun.
Saygılarımı ve selamlarımı sunarım çok güzel bir eserdi,
Yürek sesiniz daim olsun.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
2.3.2016 14:26:53
5 puan verdi
Tutkunun verdiği hazla beğendim.
.................................. Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL