Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
davut tunçbilek
davut tunçbilek

GÜNEŞ DOĞA VE BEN

Yorum

GÜNEŞ DOĞA VE BEN

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

908

Okunma

GÜNEŞ DOĞA VE BEN

GÜNEŞ DOĞA VE BEN

Ben de burdayım dercesine güneş
Göz kırpıyordu bulutlar arasında
Fettan kızlar gibi oynaşarak
Hadi gel diyordu.

Hiç de düşünmeden soğuğu
Aheste aheste yürüdüm kırlara doğru
Uyku mahmurluğunda doğa
Biraz da tembelliğinden utanarak
Hoş geldin diyordu
Gözlerini ovuşturarak.

Hava oldukça serin
Ne derdim kaldı ne kederim
Düşmedi aklıma
Tecavüzler, ölümler
Ceset dolu denizler
Utansa da düşüncelerim

Güneş doğa ve ıslak yel
İşte bahtiyarlık dedim.

Davut Tunçbilek/Elmadağ.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Güneş doğa ve ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneş doğa ve ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNEŞ DOĞA VE BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
1.3.2016 20:38:48
5 puan verdi
Anlam ve anlatımıyla güzel bir şiir okudum eyvallah
Kalemin daim olsun
__________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL