Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
VaTaN25
VaTaN25

YEMİN OLSUN

Yorum

YEMİN OLSUN

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

754

Okunma

YEMİN OLSUN

Yemin olsun,
Sensizliyi sevemedim...
Hiç bir vakde sığmıyorsun ki,!
Yine geceye karanlık karanlığa ay düşdü...
Hiç bir hayelden çıkmıyorsun ki,!
Dağımda uyuyan gül solan koca bir gündü...
Göz düşlerde arıyor kayıp sözleri,!
Vuslatın susduğu vakitte hasretin vurdu...
Gece günü örtüyor kapatıp izleri,!
Mıh gibi çakıldığım düşler seni sordu...
Burda bende diyemedim...
Muradın olsun,,,

Ekrem ÇETİNKAYA
VaTaN25 29.02.2016


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yemin olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemin olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEMİN OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
24.3.2016 11:27:10
5 puan verdi

Şiir okundukca güzellikler sunmakta.
Beğendim…
....................................... Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL