Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

alışır insan

( 8 kişi )

4

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1192

Okunma

alışır insan

alışır insan


alışır insan
bir gülüşüne
bir bakışına
alamaz kendini
görmeden edemezsin
yokluğu acıtır içini
akar gözlerden yaşlar
ararsın her damlasında
bir yanın onda kalır
yarım yanınla bakarsın arkasından
inanamazsın gidişine
kalır gözlerin yollarda
dönmesini beklersin
05.02.2016
Çölçıkmazı(AyIşığı)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Alışır insan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alışır insan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
alışır insan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
18.8.2017 07:03:42
Şiirinizi haz alarak okudum...
Çok Beğendim…
………………..…………. Saygı ve Selamlar.
AYŞEN DAŞKIN
AYŞEN DAŞKIN, @sahraavurgun
28.2.2016 22:50:22
5 puan verdi
Yureginize kaleminize emeğinize saglik değerli dost kalem saygilarimla selamliyorum sizi
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
28.2.2016 21:38:23
5 puan verdi
uzun zaman sonra hoşgediniz
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL