Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ENVER ERKAN
ENVER ERKAN

VAROLUŞ

Yorum

VAROLUŞ

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

879

Okunma

VAROLUŞ

VAROLUŞ

İlgili resimler çizmek
Sevginin gün doğumu kızıllığına
Zamanda ve mekanda
Bir iz bırakma isteği
Sözün duygusal akıcılığında
Dinlenmek, sesin sonsuzluğuna
Sıcacık bir sokulma isteği
Taşı, toprağı, demiri niçin
Suçsuzken sorgulayış
Bir hüzne boyun eğdirir gibi
İçimizin güzelliğiyle
Giydirmek var olanı.

27.03.2002

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Varoluş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varoluş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAROLUŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL