Hayatta ya tozu dumana katarsın, ya da tozu dumanı yutarsın

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.



Unutacaksın bu akşamları da

...
Devamını oku »
Adaletsiz dünyada,
Dilim düğümlenir, ağzım kurur,
Dizeler, mısralar, şiirler konuşur.

Tartışılacak konu bulunursa,

...
Devamını oku »
Mayakovski söylemiş
Evet ruhu inceden çeviren söz
Damıtılmış bir aklın ürünüyse eğer
İnce ince sızar gönül penceresinden.
Söz ki ta yüreğin en girift mahzenlerinde

...
Devamını oku »
(KENDİNİ ŞAİR DİYE YUTTURAN VE İNSANLARI DOLANDIRAN BEKİR KALE (AHISKALI’YA) İTHAFEN)
VİCDANIN RAHAT MI?

EN RAHAT YASTIKTIR, İYİ BİR VİCDAN

...
Devamını oku »
Ki onu haketmişti çoktan bu zât-ı ender

Pala: ,,Hadi girelim! Kâdim kütüphâneyeˮ
,,Kalk! İştirâk edelim! Şu şeb-i şahâneyeˮ


...
Devamını oku »

İlk 771 772 773 774 775
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL