İnsan yaratılıştan iyidir. kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir. lu wang

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 24654 " şiir aşağıdadır.
BULUTLARA ÇAĞRI
Ya yağmur olup yağın
yeşertin özlemlerimizi
ya da umut çiçekleri
açtırın gönlümüzde

...
Devamını oku »
Olmuyor ne yapsan da olmuyor...
Yemek filan da yiyesin gelmiyor ..
Ama sonra mecburen yiyorsun açlık sınırları dayandığında mideye
Sonra diyorsun ki millet ne dertler çekiyor ..
ben sevdiğimden ayrılmışım üzülmek hakkım bile değil diyorsun ..

...
Devamını oku »
​Gözlerin, batan güneşin yansıdığı en güzel liman olacaktı benim için. Ve ben, o limana sığınan yorgun bir yolcu gibi, tüm fırtınalarımı dışarıda bırakıp yalnızca senin huzuruna demir atacaktım. Başını omzuma yasladığında dünyanın bütün gürültüsü dinecek, geriye sadece kalplerimizin birbiri için atan o ortak ritmi kalacaktı. O ufuk çizgisi, artık batan bir günün değil, birlikte karşılayacağımız sonsuz sabahın habercisi olacaktı. Ve biz, bir ömrü o anın sıcaklığına sığdırıp, verdiğimiz sessiz sözlerle geleceğimizi oracıkta, o deniz kenarında yazacaktık.
​Ama hayat, hayallerimizi kurduğumuz o sakin deniz gibi değildi. Kendi fırtınaları, kendi amansız dalgaları vardı. O dalgalar bizi yavaş yavaş birbirimizden ayırıp farklı sahillere sürükledi. Aramıza önce şehirler, sonra bahaneler ve en sonunda da acıtan bir sessizlik girdi. O "sonsuz sabah" hiç doğmadı ve el ele ufka baktığımız o an, zihnimizde donup kalan solgun bir fotoğrafa dönüştü.
​Şimdi ne zaman bir deniz kenarına gitsem, o hayali arıyorum. Dalgaların fısıltısı artık en güzel şarkımız değil, kaybettiklerimizi anlatan bir ağıt gibi geliyor. Ve ufuk çizgisi... O çizgi artık geleceğin bir habercisi değil, ne kadar yakın görünse de asla ulaşılamayan o hayalin ta kendisi. O liman olan gözlerin ise şimdi hangi denizlere bakıyor, bilmiyorum. Bizim hikayemiz, en güzel yerinde yarım kalmış bir şiir gibi, o deniz kenarında öylece kalakaldı.
İlker Mavi

...
Devamını oku »
Nazım ve ülkemizin diğer güllerine sevgilerimle..


Dünya
Şiir okumadığı için

...
Devamını oku »
yetim kalmadı mısralar,
çünkü sen geldin;
dudaklarımdan düşen her kelime
adına döküldü,
kalemim sana aktı.

...
Devamını oku »
aşkı kalbime an an aşılayan
sevgiyi gönlüme usulca serpen

iyi olmam için her zaman dua eden
huzurda kalayım diye temennide bulunan

...
Devamını oku »
ölmüş diyorlar
ne var yani
şairlere
ölmek yasak mı
aksine

...
Devamını oku »
Dost sana senden daha yakındır
dostluk iyiye doğruya güzelliklere akındır
***
Dost kar yağdırmaz umduğumuz dağlara
ilgi ve sevgisiyle döndürür benliğimizi

...
Devamını oku »
İhlâs ile olmayınca, ilgilenmiyor Okur

Raflarda kitaplar tozlu, açıp bakan yok gibi
Sosyal medyalar kaynıyor, algıyla fokur-fokur


...
Devamını oku »

İlk 114 115 116 117 118 119 120 121 122 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL