Hile ve ihanet güçsüz insanların işidir. la rochefaucauld
Nermin Kaçar
Nermin Kaçar
@nerminkacar
14 yıl
İnceleme
Yine tavsiye üzerine okuduğum kitap, yazarın ilk okuduğum eseri. İroninin son noktasında bir eser. Gerçekler, farklı bir şekilde gözler önüne seriliyor. Araba kullanan bir adam aniden kör oluyor. Onu evine getiren hırsız evine çıkarıyor, ardından karısı kör oluyor. Ardından arabayı çalan yani evine getiren adam kör oluyor. Doktora gidiyorlar, o gece Doktor da kör oluyor. Nedeni bilinmeyen bir körlük salgınına karşı hükümet körleri karantinaya alıyor. Sonra tüm ülke kör oluyor. Bir tek Doktor' un karısı hariç. Onun gözünde yaşananlar, trajedi komik olaylar zinciri... Okunması gereken bir kitap.... Tavsiye ediyorum.
daha fazla
Körlük
Jose Saramago - Can Yayınları - 2010
Henüz yorum yapılmadı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL